2f3dec2d-b896-4fe1-8475-cd652fa0b5f5
top of page

OM OSS...

GTV_Loggo_backdrop_Träd_jpeg.jpg

Vi är ett kooperativ utav Arborister, arboristlärlingar, park- och trädgårdspersonal med ursprung från olika delar av världen, i olika åldrar och med olika erfarenheter: både nyutbildade talanger och arborister med lång erfarenhet. 

 

Det vi har som mål är att alla i förtaget ska utbilda sig i ETW (European Ttree Worker). Det är lång resa som kräver mycket praktiskt- och teoretiskt arbete under lång tid. I dagens läge råder det brist på Arborister och trägårdsmästare i hela Sverige. Därav erbjuder vi Arborist Assist "trädvårds bemanning" i första hand till förtag som jobbar med trädvård, park och trädgård men vi erbjuder även "Arborist Assist" för privatpersoner. 

 

Alla våra medarbetare har är en motorsågs utbildning, klättrings licens och personlig säkerhetsutrustning. 

 

Vi är försäkrade för att säkert kunna utföra avancerade trädfällning i trädgård, skog och i offentlig miljö. Gotland Trädvårds (Boltic Tree Care) adarbetar över hela Europa med fokus på Gotland, Stockholm och Skåne. Vi värnar om den estetiska miljön likväl som den ekologiska. vårat jobb är att skapa en trivsam miljö både för växter och människa.

bottom of page